Skladování v LEMAC marketing, s.r.o. - Kulhavý, Marek (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na inovaci skladových prostor a na vhodné použití skladového a manipulačního zařízení za účelem zvýšení skladových kapacit společnosti LEMAC marketing, s.r.o. Konkrétně je navrženo nové uspořádání regálového stání v současném i novém objektu.
Storage in LEMAC marketing, Inc
Keywords: sklady; manipulační zařízení; regálový systém; manipulační jednotky; warehouses; manipulation equipment; rack system; manipulation units