Analýza rozpočtu okresního úřadu - Šaníková, Tereza (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce rozebírá rozpočet Okresního úřadu v Kutné Hoře a je zaměřena na dotace poskytnuté ze státního rozpočtu.
Keywords: rozpočty; Dotace; Okresní úřad Kutná Hora