Systém vstupní kontroly - Horák, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se věnuje programovacímu jazyku Java a databázovému systému Oracle. Nastiňuje využití těchto platforem při tvorbě J2SE aplikací. Z pohledu databáze se zabývá využitím PLSQL. Tyto technologie jsou demonstrovány na aplikaci pojmenované Systém Vstupní Kontroly.
The system check–in
Keywords: databases; input control system; Stocking; JAVA; Databáze; Oracle; vstupní kontrola; Skladování