Marketingový průzkum segmentu regionální osobní železniční dopravy v Pardubickém kraji - Kubů, Jiří (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza marketingových průzkumů v regionální železniční dopravě a způsob jejich vyhodnocování.
Marketing survey of regional segment of passenger railway traffic in the Pardubice region
Keywords: Marketingový výzkum; železniční doprava; osobní doprava; České dráhy; Region Pardubice