Strategická analýza zemědělského družstva - Zavoralová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem diplomové práce "Strategická analýza zemědělského družstva" je provedení strategické analýzy zvoleného družstva s cílem doporučení změn pro podporu jeho strategie. Zvolený subjekt je porovnán s konkurenčním podnikem a s odvětvím, ve kterém působí. Jsou zde vysvětleny metody a techniky pro analýzu vnitřního a vnějšího okolí subjektu, které budou použity pro zvolené družstvo.
The Strategic analysis of agricultural cooperative
Keywords: Strategie; strategická analýza; PESTE analýza; Porterův model pěti hybných sil; finanční analýza; SWOT analýza; Benchmarking; Strategy; strategic analysis; PESTE analysis; Porter´s five forces analysis; financial analysis; SWOT analysis