Informovanost žen v péči o fyziologického novorozence - Šormová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce je věnována informovanosti žen v péči o fyziologického novorozence. Teoretická část se zabývá popsáním psychoprofylaktické přípravy, péče o fyziologického novorozence v nemocničním a domácím prostředí. V průzkumné části byla pomocí dotazníkového šetření zjišťována úroveň informovanosti žen v péči o fyziologického novorozence. Dotazníkové šetření probíhalo v krajské nemocnici na oddělení šestinedělí.
Awareness of women in the care of a physiological newborn
Keywords: péče; novorozenec; informovanost; ženy; psychoprofylaxe; porodní asistentka; edukace; care; newborn; awareness; women; psychoprophylaxis; midwife; education