Silné a slabé stánky investování obce - Brdlíková, Dana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci pojednává o investičních aktivitách obce.
Strengths and weaknesses of municipality investment
Keywords: investiční programy; obce; Podnikání