Vývoj faktorů, ovlivňujících bonitu s.r.o. OPAZ - Cichy, Michal (Univerzita Pardubice, 1998)
Teoretická část práce se zabývá finančním řízením, finanční analýzou a jejími nástroji, praktická část se zaměřuje na syntetické ukazatele finanční analýzy charakterizující finanční zdraví podniku.
The Trend of the factors affecting the OPAZ Ltd.
Keywords: Finanční řízení; Finanční analýza; finanční zdraví; syntetické ukazatele; Z-scóre; index důvěryhodnosti IN