Finanční analýza a.s. Stavostroj - Kozlová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci shrnuje teoretické poznatky o finanční analýze a provedení finanční analýzy firmy Stavostroj a.s. Nové Město nad Metují za období 1998-2000.
Financial analysis of Stavostroj a.s.
Keywords: Finanční analýza; poměrové ukazatele; index důvěryhodnosti IN; Stavostroj a.s.