Tradiční a moderní formy interpersonální komunikace - soupeři nebo spojenci - Boleslavová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je pojata jako vysvětlení tradičních a moderních druhů interpersonální komunikace, která se nejvíce projevuje mezi mladými lidmi a tedy je komparace těchto forem vysvětlena ve studentském prostředí. Cílem práce je vystihnout daný fenomén, kdy modernizace ve stylu komunikace přerůstá přes tradiční hodnoty a způsoby dorozumívání. Tato práce je vhodným materiálem, který poskytuje všeobecné informace o pojmu interpersonální komunikace a zejména její výzkumná část bude sloužit dalším výzkumníkům jako počáteční znalost a studie.
Traditional and modern forms of interpersonal communication - rivals or allies
Keywords: komunikace; tradiční komunikace; moderní komunikace; studium na VŠ; communication; traditional communication; modern communication; studies at the College