Monitoring možností internetového připojení a služeb v zařízení poskytujících sociální služby a jejich využití klienty - Morávková, Natálie (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá monitorováním možností internetového připojení a služeb v zařízeních poskytující sociální služby a jejich využití klienty. Obsahem práce je výzkum v Domovech pro seniory na území Pardubického kraje. Výzkum probíhal formou dotazování. Výsledky výzkumu jsou reprezentována formou tabulek a grafů.
Internet connection monitoring in sanitary facilities and itsutilization by clients
Keywords: sociální politika; senioři; průzkum; domovy pro seniory; připojení k internetu; informační potřeby; social policy; seniors; exploration; retirement houses; internet connectivity; information need