Návrh implementace jednotné technologie zpracování balíkových zásilek ve sběrných přepravních uzlech České pošty, s. p. - Pristachová, Monika (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se orientuje na sběrné přepravní uzly. Analyzuje a posuzuje sběrné přepravní uzly, z hlediska ručního a strojního zpracování balíkových zásilek. Hlavním cílem je obnova a vhodná implementace balíkových třídících zařízení na základě analýzy a následného zhodnocení.
Design implementation uniform processing technology in collecting parcel transport nodes of Česká pošta, s. p.
Keywords: balíková zásilka; sběrný přepravní uzel; balíkový třídící stroj; objem balíkových zásilek; parcel shipment; collecting transportation node; parcel sorting machine; volume of parcels