Finanční analýza DMP a.s. - Kábrtová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá finanční analýzou DMP a.s., výpočtem poměrových ukazatelů a zhodnocením vývoje podniku.
Keywords: Finanční analýza; DMP a.s.; finanční management; poměrové ukazatele