Vnímání marketingové komunikace vybrané společnosti - Čermáková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem diplomové práce "Vnímání marketingové komunikace vybrané společnosti" je zhodnocení marketingové komunikace vybrané společnosti a její vnímání spotřebiteli. Úvodní část práce slouží k vymezení základních pojmů v oblasti marketingu, samotné marketingové komunikace, pojetí brandu a jeho účelu a výhod budování značky firmy. Druhá část práce je založena na dotazníkovém šetření, které se bude týkat vnímání marketingové komunikace této společnosti se spotřebiteli. Marketingová komunikace společnosti bude zhodnocena a budou představeny návrhy na její případné zlepšení.
Perception of Marketing Communication of The Selected Company
Keywords: marketing; brand; reklama; e-commerce; propagace; marketing; brand; advertising; e-commerce; promotion