Reaktivita stannylenů s nenasycenými systémy - Venháčová, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
V této diplomové práci byla studována reaktivita C,N-chelatovaného stynnylenu Lcn2Sn (Lcn = 2-(N,N-dimetylaminomethyl) fenyl), stannylenu, obsahujícího objemné amidické substituenty a trinukleární stannylen-zirkonocenové komplexy.
Reactivity of Stannylenes with Unsaturated Systems
Keywords: cín(II); cín (IV); C,N- chelát; NMR; tin (II); tin (IV); C,N-chelate