Systémy řízení jakosti v podniku - Kupcová, Martina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci provádí teoretický rozbor systému řízení jakosti a ukazuje jak jsou systémy zaváděny do podniku v praxi.
Systems of quality management in a company
Keywords: podniky; řízení jakosti; ISO 9000; certifikace; ISO 14000; systémy jakosti