Právní ochrana svědka ve správním řízení - Drábková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá historickým vývojem a současným stavem právní ochrany svědka ve správním řízení.
The legal protection of the witness in the administrative proceedings
Keywords: správní řízení; právní ochrana; Lidská práva; spravedlnost; svědci