Návrh marketingové koncepce eBRÁNA, s.r.o. - Stříteský, Michal (Univerzita Pardubice, 2011)
Předmětem této práce je návrh marketingové koncepce. Práce se v její první části zabývá popisem jednotlivých marketingových metod a nástrojů. V druhé části je provedena analýza současného stavu marketingové koncepce vybrané společnosti. Třetí částí práce je vlastní návrh marketingové koncepce pro společnost eBRÁNA, s.r.o. V poslední části je provedeno celkové vyhodnocení.
The marketing conception of eBRÁNA, s.r.o.
Keywords: marketing; koncepce; zákazníci; strategie; trhy; marketingové nástroje; conception; customers; strategy; markets; marketing instruments