Tvorba systému pro podporu konference - Rys, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat potřeby pořadatele konference, kterou pořádá Univerzita Pardubice. Na základě analýzy dále provést návrh systému, který by byl elektronickou podporou aktuálně pořádané konference a konečně část systému – přihlášku zájemce o účast na konferenci – implementovat. V první kapitole je postihnut současný stav na trhu podobných systémů a zároveň jsou zde uvedena některá teoretická východiska, na kterých je tato práce postavená. V druhé kapitole jsou shrnuty požadavky budoucího administrátora. Třetí kapitola je zaměřena na návrh systému a poslední kapitola bakalářské práce je zaměřena na implementaci části systému – přihlášky.
Creation of system for support of conference
Keywords: konference; systémy; Databáze; přihlášky; administrátoři