Návrh koncepce public relations pro občanské sdružení Klub hurá kamarád - Chrtek, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce zahrnuje teorii public relations uplatněnou v neziskovém sektoru, analýzu akoncepci public relations pro Klub hurá kamarád.
Proposal of conception public relations for civil association Klub hurá kamarád
Keywords: Public relations; Neziskové organizace; Komunikace; fundraising