Nastavení procesů zásobování linky BMW I20 s využitím metody eKanban - Lánská, Věra (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na průzkum, analýzu a zhodnocení aktuálního stavu zásobování ve firmě Faurecia Interiors Pardubice. Dále se zabývá návrhem na zlepšení za účelem zefektivnění zásobování linky BMW I20.
Setting up a process of project BMW - I20 supplies using e-Kanban method
Keywords: zásobování; kanban; obaly; automobilový průmysl; zásoby; supplying; kanban; packagings; automotive industry; stock