Systém údržby a oprav motorových vozidel a samojízdných pracovních strojů v podmínkách společnosti JASNO Jasenná, spol.s r.o. - Mikuláštík, Jiří (Univerzita Pardubice, 2006)
Systém údržby a oprav osobních vozidel, nákladních vozidel, traktorů a samojízdných pracovních strojů v podmínkách společnosti Jasno Jasenná spol. s r.o., racionalizace systému.
The system of maintenance and repairs of motor vehicles and self-moring work machines in the conditions of JASNO Jasenná, ltd. company
Keywords: motorová vozidla; pracovní stroje; údržby; opravy