Vyšší územní samosprávné celky a jejich právní perspektivy - Karafiátová, Dana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci podává historický vývoj vyšší samosprávy, kritizuje současný stav samosprávy a navrhuje její optimální model.
Higher territorial self-governing areas and their law perspectives
Keywords: samospráva; reforma; veřejná správa