Vývoj ekonomik vybraných zemí - České republiky a Slovenské republiky - Bouček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza vývoje HDP, zaměstananosti, stability cenové hladiny a bilance se zahraničím v ČR a SR v letech 1993-2005.
Economic development of chosen countries - Czech republic and Slovakia
Keywords: ekonomický vývoj; porovnání; ekonomická analýza; Česká Republika; Slovensko