Propagace firmy na sociálních sítích v ČR - Buchta, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Analýza sociálních sítí ve světě a České republice. Následný průzkum programovacích rozhraní API sociálních sítí a jejich možnosti implementace do PHP a frameworku Zend. Výstupem praktické části je aplikace umožňující přidávání příspěvků na vybrané sociální sítě.
Propagation the company on social networks in CR
Keywords: sociální sítě; Facebook; Twitter; Linkedin; Google+; webová aplikace; PHP; Zend; social networks; web application