Principy bezpečnosti využívající AAA mechanismus - Plecháčková, Denisa (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce popisuje nejčastěji používané protokoly AAA - RADIUS, Diameter, TACACS, EAP, PPP a LDAP. V praktické části je ověřena funkčnost protokolu RADIUS, TACACS+ a LDAP.
Principles of security using AAA mechanism
Keywords: AAA; RADIUS; Diameter; TACACS; TACACS+; EAP; PPP; LDAP; autentizace; autorizace; účtování; zabezpečení; authentication; authorization; accounting; security