Možnosti sledování nákladů na zákazníky v podniku chemického průmyslu - Drštičková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je věnována možnostem sledování nákladů na zákazníky v podniku Syntesia, a.s. pro potřeby diferencovaného řízení vztahů se zákazníky.
Possibilities of customer costs tracking in the chemical industry company
Keywords: hodnota zákazníka; ziskovost zákazníka; náklady na zákazníka; metoda ABC