Rozvoj výdajů v rozpočtu města Nového Jičína - Šimíčková, Petra (Univerzita Pardubice, 1997)
Tématem práce je rozbor výdajů municipálního rozpočtu okresního města Nového Jičína v letech 1993-1995.
Keywords: okresní města; Nový Jičín; rozpočty; výdaje