Globální význam a inovační potenciál mikrofirem v České republice na příkladu konkrétní mikrofirmy. - Salfická, Marcela (Univerzita Pardubice, 2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza podnikání mikrofirem v podnikatelském prostředí České republiky a jejich význam. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu. Práce se budeme zabývat mikrofirmami obecně, jejich významem pro českou ekonomiku a postavením mikrofirem v globálním prostředí. Zároveň bude provedena úvaha nad možnými faktory jejich úspěchu. Na základě dostupných dat bude provedeno porovnání mikrofirem a malých a středních podniků podílejících se na inovačním procesu.
Global importance and innovation potential in micro-business in Czech Republic
Keywords: mikrofirmy; inovační potenciál; globální význam; konkurenceschopnost; strategie; konkurence; situační analýza; microfirms; innovation potential; global importance; competitiveness; strategy; competitive; situation analysis