Metody získávání nových členů vybraných církví a náboženských společností v ČR - Zahradníková, Marie (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se věnuje popisu vybraných církví a náboženských společností se zaměřením na způsob, jakým se tyto společnosti snaží získávat svoje členy. Práce se podrobně zabývá misijními metodami v Církvi římskokatolické, Náboženské společnosti Svědkové Jehovovi a u buddhistů na území ČR.
Methods of acquiring new members in selected churches and religious groups in the Czech Republic
Keywords: misie; Římskokatolická církev; Svědkové Jehovovi; buddhismus; členové; nábory; Česko