Marketingový průzkum poptávky po železniční dopravě v traťovém úseku Kralovice u Rakovníka - Mladotice - Raisová, Iva (Univerzita Pardubice, 2005)
marketingový průzkum poptávky po železniční dopravě v úseku dlouhodobě vyloučeném z provozu. Doporučení a návrh řešení problematiky úseku Kralovice u Rakovníka - Mladotice.
Marketing research of the demand for rail transport in the railway line division Kralovice - Mladotice
Keywords: marketingový průzkum; poptávka; výluky