Sociální mobilita v obci Sány na Poděbradsku - příspěvek k procesu odstraňujícímu důsledky redistribuce - Krupičková, Petra (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá sociální mobilitou v obci Sány na Poděbradsku.
Social mobility in the village Sány near Poděbrady
Keywords: mobilita; vzdělání; zaměstnání; podnikatelé; Lidské zdroje; změny; podmínky sociální