Financování projektu výstavby cyklistické a víceúčelové komunikace Ústí nad Orlicí - Potštejn - Charvátová, Iva (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je věnována financování projektu výstavby cyklistické komunikace Ústí nad Orlicí - Potštejn. Teoreticky objasňuje základní pojmy a postupy týkající se projektů a projektového řízení. Popisuje různé zdroje financování a následně jejich možné využití. Zabývá se především rozložením celkových nákladů projektu na jednotlivé zdroje financování a na zúčastněné subjekty tohoto projektu. Práce navrhuje možné varianty financování daného projektu a rozložení jeho celkových nákladů.
Project financing of the cycle and multi - purpose communication construction Ústí nad Orlicí - Potštejn
Keywords: Projekt; Zdroje financování; Pardubický kraj; cyklostezka; Project; financal sources; The Pardubice region; bicycle road