Využití RFID v logistice - Polák, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá technologií RFID, jejím využitím v logistice a možnostmi využívání systému i v jiných odvětvích. První kapitola obsahuje historii technologie RFID a popisuje jednotlivé části systému. Tato kapitola také obsahuje porovnání radiofrekvenční identifikace s čárovými kódy. Další část práce obsahuje možnosti nasazení RFID v logistice a dopravě, její výhody a úspory, které nastanou při zavedení tohoto systému do procesu. V poslední kapitole bakalářské práce jsou obsaženy možnosti využití technologie RFID v dalších činnostech a odvětvích.
Using of RFID in logistic
Keywords: Doprava; Logistika; technologie RFID; SWOT analýza; tagy; oblasti využití