Inovace výrobního procesu ve společnosti WEBA Olomouc, a.s. - vlastní laserování - Stránská, Alena (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zaměřuje na otázku projektového řízení. Ke spolupráci byla vybrána společnost působící v odvětví automobilového průmyslu. Problematiku řízení projektu ukazuje práce na konkrétním projektu realizovaném společností. V závěru je uvedeno zhodnocení tohoto projektu.
Inovation of production process in the company WEBA Olomouc, a.s. - own laser capacity
Keywords: projektové řízení; projekt; projektový tým; dotace z EU; vyhodnocení projektu; project management; project; project team; EU funds; project evaluation