Možnosti podnikání v České republice z hlediska právní úpravy - Hrbková, Daniela (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci porovnává právní úpravu podnikání dle živnostenského zákona s ostatními právními úpravami podnikání.
Entrepreneurial possibilities in the Czech republic from the point of view of the law
Keywords: Podnikání; živnosti; Česko; právní úpravy; obchodní společnosti