Tvorba pracovních příležitostí v okrese Rychnov nad Kněžnou - Martincová, Blanka (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá základní činností úřadu práce, poptávkou po práci, nabídkou pracovních sil a situací na trhu práce.
Keywords: politika zaměstnanosti; Nezaměstnanost; pracovní místa; Úřad práce; Rychnov nad Kněžnou; veřejně prospěšné práce