ZAŘÍZENÍ PRO SBĚR A ZPRACOVÁNÍ METEOROLOGICKÝCH DAT - Pilný, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit hardware, který bude zaznamenávat meteorologická data vnitřního a venkovního prostředí a software, který bude ukládat a zpracovávat data. Teoretická část je věnována rozboru využitých mikrokontrolérů, mikroprocesorů, periferií a jednotlivých senzorů. Praktická část popisuje návrhy a realizace systémů, webovou aplikaci a databázi.
DEVICE FOR OBTAINING AND PROCESSING OF METEOROLOGICAL DATA
Keywords: meteorologická stanice; Raspberry Pi; Arduino; SQLite databáze; Python; lokální server; meteorological station; Raspberry Pi; Arduino; SQLite database; Python; local server