Analýza a projekt rozvoje regionu Jeseník - Kloudová, Irena (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci analyzuje současný stav Jesenického regionu a stanovuje rozvojové možnosti okresu Jeseník.
The analysis and the perspectives of jeseník district
Keywords: Regionální rozvoj; regiony; Jeseník; technická infrastruktura; sociální poměry