Komparace hodnocení výkonnosti pracovníků vysokých škol v ČR a ve světě z hlediska ŘLZ - Kašparová, Jana (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce je věnována hodnocení pracovního výkonu akademických pracovníků na různých vysokých školách v České republice. Pro srovnání jsou uvedeny i vysoké školy zahraniční. V práci jsou porovnávány jednotlivé oblasti, které jsou zahrnuty do hodnocení pracovního výkonu akademického pracovníka.
Comparison of evaluation of the performance of university staff in the Czech Republic and in the world from the RCD point of view
Keywords: pracovní výkon; hodnocení výkonu pracovníků; vysoké školy; akademičtí pracovníci; job performance; staff performance assessment; universities; academic staff