Komparace vybraných geosociálních sítí - Procházka, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je věnovaná geosociálním sítím. Popisuje je jednotlivě, k čemu slouží a analyzuje jejich možné využití v různých oblastech. Bakalářská práce poskytne informace o možnostech přístupu k aplikacím geosociálních sítí pomocí mobilních a bezdrátových datových technologií.
Comparison of selected geosocial networks
Keywords: geosociální sítě; Foursquare; Google Latitude; Gowalla; Facebook Places; GPS; geo-social network