Zhodnocení stávající legislativy v oblasti ochrany životního prostředí ČR s důrazem na její praktické využití : ochrana ovzduší - Pavlíková, Yvona (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce nás seznamuje s problematikou ochrany ovzduší, která v současnosti v ČR existuje.
Keywords: Životní prostředí; ekologie; ochrana životního prostředí; ochrana ovzduší