Integrace ukrajinských migrantů v Pardubickém kraji - Horáková, Jana (Univerzita Pardubice, 2013)
V předkládané práci přiblížím, jakým způsobem se integrují lidé ukrajinské menšiny v Pardubickém kraji. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá základními pojmy, které jsou úzce spjaty s tématem. V praktické části pomocí polostrukturovaných rozhovorů zjišťuji informace, které poté podrobím analýze.
Integration of Ukrainien migrants in Pardubice region
Keywords: Ukrajinci - integrace - migrace - majoritní společnost - zaměstnání - volný čas - integrační politika; Ukrainians - integration - migration - the majority society - employment - free time - integration policy