Lázeňství v České republice - Málková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se věnuje problematice cestovního ruchu a lázeňství. Zaměřuje se na význam lázeňství a jeho současné trendy. Charakterizuje české lázeňství a jeho postavení v Evropě. Praktická část se zabývá tématem lázeňství v Poděbradech, zkoumá především návštěvnost společnosti Lázně Poděbrady, a. s.
Spa resort in the Czech Republic
Keywords: cestovní ruch; lázeňství; Poděbrady; Lázně Poděbrady; návštěvnost; tourism; spa resort; Spa Podebrady; visit rate