Rozšíření taktové příměstské dopravy ve vhodných oblastech po dokončení staveb I. a II. koridoru - Krýže, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor se v práci zabývá modernizací koridorů. Analyzuje současný stav a navrhuje jízdní řád na trati Praha - Děčín.
Expansion of time keeping suburban transport in suitable areas after 1st and 2nd corridor construction completion
Keywords: železniční doprava; železniční tratě; jízní řády; Integrovaná doprava; taktový jízdní řád