Marketingový informační systém ve společnosti Staving, s.r.o. - Maťátková, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na marketingový informační systém . V teoretické části je charakterizován marketingový informační systém a jeho komponenty , marketingové okolí a možné způsoby jeho analýzy . Tyto teoretické znalosti jsou následně aplikovány na prostředí firmy Staving, s.r.o., kde je provedena analýzu informačních toků, způsobů měření spokojenosti zákazníků a následně navrženy změny.
Marketing Information System in Company Staving, s.r.o.
Keywords: marketingový informační systém; marketingové okolí; spokojenost zákazníků; informační toky; marketing information system; marketing environment; customer satisfaction; information flows