Podnikání pod franšízou - Bártová, Anna (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se věnuje tématu franchising, podnikání pod franchisingem a následné zhodnocení vybraného podniku. Cílem práce je rozebrat a popsat tuto tématiku a zjistit veřejné mínění o určitém podniku. Nejprve je práce věnována franchisingu a následně popisuje podnikání pod franchisou vybraného podniku. Součástí práce je i realizace a vyhodnocení dotazníkového šetření zaměřeného na vnímaní určitého podniku veřejností.
Business under franchising
Keywords: Bageterie Boulevard; franchising; franchisant; franchisor; franchisingová smlouva; Bageterie Boulevard; franchising; franchisee; franchisor; franchise concract