Zdroje energie elektromobilů - Brandejsová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem bakalářské práce je popsat zdroje energie pro elektromobily, které jsou v dnešní době dostupné. Nejvíce rozšířené akumulátory dnes jsou Lithium-Iontové. Zabývá se též recyklací akumulátorů.
Sources of energy for electromobiles
Keywords: akumulátory; elektromobily; dojezdové vzdálenosti; recyklace; emise; accumulators; electromobiles; driving distance; recycling; emissions