Psychosociální motivace studentů pardubické univerzity k zapojení do zahraničních studijních programů - Bašus, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce má za úkol zjistit motivaci studentů Univerzity Pardubice, pro zapojování do zahraničních studijních programů a objasnit problematiku, týkající se právě zahraničních studijních pobytů. Dále se zabývá podmínkami pro samotné uskutečnění pobytu, podmínkami pro získání grantu a také hodnotí zkušenosti studentů, kteří zahraniční pobyt již absolvovali. Zapojení do zahraničních studijních programů je podmíněno splněním požadavků daných jak EU, tak i Univerzitou Pardubice. V této práci je zahrnut kompletní soupis všech podmínek, které musí uchazeč o studium v zahraničí splňovat, a také návod, jak by měl uchazeč postupovat při zajišťování studijního pobytu.
Psycho-social motivation of the students of University of Pardubice to join foreign study programs
Keywords: Erasmus; motivace; studenti; studijní programy; granty; Erasmus; motivation; students; grants