Trest smrti, zejména z hlediska historicko-právního - Dostálová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá otázkou trestu smrti z pozice jak historické, tak i z hlediska pozitivně právního.
Keywords: právo; trestní právo; trest smrti; historie